ARKIV

Sommerens danske agurker

Hedebølgen og dine Aperol Spritz-tømmermænd er forbi. Det er tid til at skifte dine Ray-Bans ud med læsebrillerne, så du kan få et overblik over sommerens nyheder. Danske journalister arbejdede på højtryk, mens du blev svitset i den spanske sol ved poolkanten på dit Spies charterhotel. Nyhederne fyldte medierne, ligesom Nettos jordbærkoldskål og Karen Volfs kammerjunker proppede din mund. Her er overblikket.

6. juni


Rød blok vinder valget

Mette Frederiksen formåede at vende pinlige optrin fra valgkampen til 91 mandater. Jeg tænker især på: Jeg er børnenes statsminister, og derfor prøver jeg at imponere en YouTuber med min kærlighed til kaskelothvaler”-tricket og ”Sådan en lille pære, der skal i… i æhm… altså i bilen, når man skal kunne lyse på vejen”-gimmicken. Men den, der ler sidst, ler bedst, og dét shit virkede.

 

9.juni


27-årig overtager styringen af LA

Da Liberal Alliance gik fra 13 mandater til sølle 4, ”valgte” Anders Samuelsen at trække sig. Men hvem er så helten, der kan redde kapitalisternes synkende skude? Svaret er 27-årige Alex Vanopslagh. På to år fordoblede han medlemstallet i LA’s ungdomsparti. Han har sort bælte i karate – et talent han viste frem i 2011 på Herning Stadion, der efterfølgende gav ham karantæne. Og så skrev han ifølge ham selv et ”fjollet” indlæg om, hvorfor kvinder ikke er interesseret i topposter på grund af deres seksuelle fantasier. Ja Alex, det er godt nok fjollet at blande sig i kvinders sexliv og karriereønsker.

 

13. august


Og så kom der en undskyldning
Godhavnsdrengene er blevet udsat for systematisk vold, seksuelle overgreb og medicinske forsøg fra 1947 til 1976. Både Helle Thornings og Lars Løkkes regeringer har beklaget igen og igen og styret uden om det politiske bandeord. Men Mette F. trådte hurtigt i karakter som Danmarks nye statsminister og sagde dét ord, som ikke findes i en politikers ordbog: “Undskyld”.

 

27.august


Prins Henriks dildoer på auktion

Kongehuset sælger ud af Prins Henriks kunstsamling, og det giver muligheden for at få fingrene i diverse kunststykker, herunder kinesiske fallos. I kan kalde det kunst alt det, I vil, men auktionen byder på et sæt på henholdsvis 16 og 22 cm, og jeg vil godt vædde med, at en kinesisk pige engang har nydt godt af dem. Men girls, hvis I vil hygge jer en nat med en royal ven i jade, skal I forberede jer på den meget royale pris. Den kinky køber skulle af med 24.000 kr.

 

31.august


Løkke holder fast i sin selvrespekt – og smutter

Lars Løkke satte punktum for sommeren ved at trække sig som formand for Venstre. Partiets hovedbestyrelse holdt sit møde på et Comwell-hotel i Brejning. Et hotel den tidligere statsminister må kende bedre end bunden af en fadøl, for han formåede at undgå pressen ved at snige sig lyssky ud af bagindgangen. Kort efter tweetede han om selvrespekt. Og så glemmer vi lige dengang skatteborgerne betalte for Løkkes kasinobesøg, og dengang GGGI betalte for datterens flybillet til Rio de Janeiro. Keep going, Lars. Hold fast i din selvrespekt.