Studiestart: Min drøm om at kunne sige, ”velkommen til Deadline…”

Foto: Wikimedia

 

 

Af Alexander Berg Jensen 

Kunne I tænke jer at se den nye @PukDamsgård?

Så er jeg den rette kvinde!

Mit navn er Sofie Emilie Johanne Severin Abrahamsen III, jeg er en 21-årig cortado-connaisseur, James Joyce-dyrkende, feministisk, rå-veganer ateist, med en Pjotr Tjajkovskij’sk sans for, hvad der er god musik. Jeg dyrker cross-fit fire gange om ugen, mediterer tre gange om ugen og drikker sjældent mere end tre glas vin i weekenden, for at vedligeholde min sunde livsstil.

Jeg beskriver ofte mig selv som en frisk jordbær/banan-smoothie med mynte og et strejf af ingefær.

Jeg har dagdrømt om at forfølge den journalistiske regnbue, og har altid haft en mavefornemmelse om, at skæbnen skulle føre mig sammen med journalistik. Som to brikker i et puslespil. Det har altid kriblet på fingerspidserne, når jeg har sat mig ned foran tastaturet for at fortælle en historie om min afbudsrejse til Rhodos. Jeg er i al beskedenhed fotogen. Lidt som en kvindelig Ryan Gosling, også har jeg en velsmurt radiostemme. Så helt af natur, føler jeg, at min plads her i livet, bliver på Medietorvet på Syddansk Universitet, inden studierne på Radio24syv eller skrivebordet på Weekendavisen kalder.

Jeg er dybt, dybt engageret med journalistik allerede. Jeg er garant for deltage i debatter. Oftest i emner, som madspild, miljøet, håndbold, amerikansk litteratur fra før 1912, malerkunst (særligt barok og impressionistisk), kropsidealer, international politik, livsstil og mange andre, men det her er de hyppigste. Jeg indtaler mine egne dagbøger, Politiken har engang købt mit billede fra et cykelløb i Belgien og Kristoffer Eriksen følger mig både på Instagram og Twitter, hvor jeg er yderst aktiv med daglige notits om hvad jeg mener om @realDonaldTrump. Min profil hedder @SurrugueGoHome.

Desuden har jeg en velbesøgt YouTube-kanal. Jeg fik 12 i et essay, jeg skrev i dansk i 3.g. Jeg ved, hvad pluskvamperfektum er. Gættede engang, hvor man bønner der var i et glas til et sommermøde med Radikal Ungdom. Der var 750 bønner.