DMJX-studerende: »Jeg mistede mit g-punkt«

©Max Pixel

Efter en uheldig kaffeeskapade mistede den 21-årige DMJX-studerende Marius de Linde al respons fra sit g-punkt. Det lykkedes for ham at erstatte g-punktet, men følelsen er ikke helt den samme som før. Eksperter advarer nu mod uagtsom omgang med kaffekopper oven på episoden.

 

 

Af David Alexander Hindsgaul Skaanning

Kan man miste sit g-punkt af at spilde lidt kaffe? Svaret er ja. Det fandt den 21-årige Marius de Linde, en studerende fra 2. semester på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, ud af, da han var for lemfældig med sin kaffekop den 2. maj 2017. Han oplever, at hans medstuderende ikke tør tale med ham om det, der skete. En ekspert forklarer dog, at alle journaliststuderende er i risiko for at miste g-punktet, da de ofte drikker kaffe og arbejder samtidigt.

Ensom ulv

Marius de Linde sidder i alene i kantinen på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. En udstødt studerende på 2. semester. Stødt ud, da de fleste mennesker bliver ilde til mode over dem, som adskiller sig fra mængden. Sådan én er Marius de Linde. Han er en lone wolf. For han har mistet sit g-punkt.

»Jeg tænkte egentlig ikke så meget over, at jeg havde et g-punkt, før det var væk,« siger han med et nervøst smil. Han kigger ned i sin hvide engangstermokop i plast med hank. Den er fyldt til randen med en sort væske af noget skæbnesvangert. I dette mørke dyb hviler hans blik i total stilhed i fem minutter. Han løfter sit ansigt og begynder sagte at synge omkvædet til Erik Hassles ’Hurtful’.

Han er en lone wolf.

Alting kan gå itu

Det var ikke helt uden konsekvenser, da Marius de Linde kom til at spilde kaffe i starten af maj. Han oplevede en del forandringer i sin hverdag efterfølgende.

»Når jeg pressede på mit g-punkt, var det, som om jeg så ikke fik den der fantastiske følelse, som jeg plejede,« forklarer han og uddyber: »Jeg mener, der kom jo ikke noget op.«

Kaffespildet er også gået ud over Marius de Lindes journalistiske arbejde.

»Der er så mange ord, som ikke giver mening, når man mangler et g-punkt,« siger han.

»Gigolo, for eksempel.«

Ingen kan vide sig sikre

Hændelsen foregik midt i journalisthøjskolens kantine, og heldigvis var personalet trænet til at håndtere situationen. Det var den 39-årige tekniker Teddy Tuborg, som tilså Marius de Lindes ødelagte g-punkt, og han advarer nu alle kaffedrikkere om den samme skæbne.

»Hvis man går lalleglad rundt og føler sig sikker med en kaffekop i hånden, så går det galt,« udtaler Teddy Tuborg.

»Jeg ser særligt, at journaliststuderende er udsatte, fordi de drikker kaffe, mens de arbejder.«

Efter et større indgreb lykkedes det for Teddy Tuborg at erstatte g-punktet.

»Nu kan han få en masse glæde af sit g-punkt igen. Og det er jo en god ting. Men hvis han spilder kaffe igen, så er det ikke sikkert, det kan fikses,« forklarer han.

Teddy Tuborg er bekymret for, at journaliststuderende slet ikke er klar over faren ved at spilde kaffe.

»Et g-punkt, som ikke reagerer på stimuli, er slemt nok i sig selv. Værre ville det være, hvis man slet ikke kunne tænde på noget.«

Slap med skrækken

»Her er mit nye g-punkt,« fortæller Marius de Linde og peger på sit computertastatur. Og ganske rigtigt. Mellem tastaturets f- og h-punkter skinner et spritnyt g-punkt.

»Det er ikke helt, som det gamle var, men jeg er bare glad for, at der kommer noget op på skærmen, når jeg trykker på mit g-punkt,« siger han med et stort smil.

»Jeg slap med skrækken denne gang fortæller Marius de Linde. Han vil tage Teddy Tuborgs formaning til sig. Han er nemlig klar over, hvad konsekvensen havde været, hvis kaffespildet havde ramt tastaturets tænd/sluk-knap.

”Hvis jeg ikke kunne tænde på noget, så ville det være trist, for så ville jeg ikke have megen glæde af mit g-punkt.”