Liste: 6 podcasts du skal høre!

Apple Podcast. Foto: WikiMedia

Redaktionen elsker lyden af podcasts. Her det, vi lytter til:

 • How to Be a Girl

  Den amerikanske kvinde Marlo Mack har lavet denne pod- cast sammen med sin tran- skønnede datter. Podcasten handler om deres hverdag sammen samt de udfordringer, de møder. Hør det her.

 • anders & anders podcast

  De to snaksaglige person- ligheder Anders Lund Madsen og Anders Breinholt diskuterer livets små og store spørgsmål i denne podcast. Find podcasten i iTunes.

 • Fup i farvandet

  Er en comedy-podcast. Værterne er Morten Wichmann og Mikkel Malmberg plus en ny gæst i hvert indslag. De har haft besøg af blandt andre Jan Gintberg, Sanne Søndergaard og Thomas Skov. Få komik i ørerne her.

 • Kestlers Kaffeklub: Syrien – hvad nu?

  En podcast i to dele, hvor Sune Haugbølle, lektor og forsker i Mellemøsten ved RUC, i første del fortæller om situationen i Syrien. I anden del fortæller journalist Nagieb Khaja om at filme i Syrien under krigen. Hør det hos Politiken.

 • Dårligdommerne

  Dårligdommerne anmelder dårlige danske film og dykker ned i, når plot eller skuespil ikke hænger sammen. Findes på deres hjemmeside.

 • Kvinden med den tunge kuffert

  En mystisk, norsk kvinde rejser rundt til forskellige klostre og refugier i Danmark, hvor hun bor. På hvert sted lykkes det hende at skabe intern splid, inden hun stikker af fra regningen. Journalist Krister Moltzen har i denne podcastserie sat sig for at finde ud af, hvem kvinden er, og hvorfor hun svindler. Lyt til det på hos Politiken.